perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hääkenkiä ja Euroviisuja

Olen välillä sivusilmällä vilkuillut kivoja korkkareita häitä varten kaupungilla kuljeskellessani. Vielä en ole netin kenkäaarreaittoihin tutustunut kovinkaan tarkkaan. Tiedän kuitenkin, että haluan koooorkeat hääkengät, sillä oon aika pätkä (alle 160cm) ja kun mies taas on suht pitkä (yli 180cm) niin ollaan yhdessä ku mitkä lie kääpiö ja pavunvarsi. Meidän isohko pituusero näyttää mielestäni vähän hassulta mm. kuvissa, tanssiessa jne. Jotta pituusero ei olisin niin valtava, olen siis päättänyt, että hommaan hääpäiväksi kunnon korot, joilla tepastelen ainakin alttarille asti. 

Muutenhan en siis pidä kovin korkeita korkkareita koskaan, sillä esim. baariin lähtiessä meikäläinen haluaa tanssia ja kovin korkeilla koroilla en vaan yksinkertaisesti jaksa kreisibailata tarpeeks myöhään (tai aikaseen, miten sen nyt ottaa :)). Yleensä siis lähden baarikierrokselle vaatimattoman matalissa koroissa tai sitten ihan vaan ballerinoissa/sandaaleissa/muissa korottomissa popoissa. 

Noh, koska tiedän, etten kuitenkaan jaksa viedä koko hääpäivää korkeilla koroilla kunnialla läpi, olen ajatellut vaihtavani illan päälle jalkaani mukavammat kengät. Tällä hetkellä omasta kenkävalikoimasta löytys valmiina tällaiset:


Pitsiset häätennarit.

Musta nää saattais ajaa asiansa paremmin ku hyvin illan/aamuyön tanssikenkinä. Eihän nämä nyt ihan tuhkimokamaa ole, mutta kauniit kuitenkin ja eivät ihan perustennarit. Pitsiä tullee varmasti jossain muodossa, jos ei nyt hääpukuuni niin ainakin hääpaikan koristeluihin, joten siinäkin mielessä sopisivat vähän niin kuin teemaan. Hankin nämä vuosi sitten Euroviisufinaaliin Malmöhön. Pukeuduttiin äidin kanssa Suomen väreihin hillityn morsianmaisesti Kristan ja Marry me:n kunniaksi:


Euroviisuhuumaa!

Oltiin niin fiiliksissä koko ajan, että tämän parempaa kuvaa meistä ei taida koko reissulta olla :D Tänään tulee muuten tämän kevään ensimmäinen euroviisuaiheinen ohjelma Yle Femmalta. Kaikki euroviisuihmiset siis ruudun ääreen klo 22! Tästä se taas lähtee! Wiihuu! :)

2 kommenttia:

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!