torstai 30. tammikuuta 2014

Blogin nimi

Pakko vähän valottaa teille, minkä takia tämän blogin nimi on Purppurasade. Nimihän ei varsinaisesti viittaa mihinkään häihin liittyvään, mutta sille on kuitenkin hyvät perustelut. Valintaan vaikutti kaksi asiaa. 

  1. Lempivärini on violetti, ja näin ollen se tulee myös olemaan mitä todennäköisimmin yksi häidemme teemaväreistä. 
  2. Toinen ja se tärkeämpi nimeen vaikuttaneista tekijöistä on se, että Princen Purple Rain -kappale soi taustalla yhdessä Oulun yökerhoista, kun minä ja Keke tanssittiin hitaita ensimmäistä kertaa yhdessä n. 12 vuotta sitten nuorina ja kömpelöinä molemmat nenänpäästä varpaisiin asti täristen. 


Alun perin nimeksi piti tulla Purple Rain, mutta se nimi oli jo varattu, joten päädyin suomennokseen. Ja näin jälkeenpäin ajateltuna suomalainen nimi onkin kivempi, sillä kyseessähän on suomenkielinen blogi :)

Olisin halunnut linkata tähän Princen alkuperäisen musiikkivideon, mutta jostain syystä se ei onnistunut. Tässä kuitenkin muistinvirkistykseksi niille, jotka ovat kyseisen veisun unohtaneet:






Vähän taikauskoinen kun olen, mietin pitkään voinko laittaa hääblogin nimeen huonoa säätä kuvaavaa sanaa... Luotetaan kuitenkin siihen, että nimi ei ole enne, ja elokuun 8. päivä ensi vuonna on kaunis, aurinkoinen ja lämmin :)


Millä perusteella te muut valitsitte blogillenne nimen? Onko nimen takana jokin hauska tarina? Vai onko se keksitty tuosta noin vaan ilman sen kummempia syitä tai perusteluja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kaunis kommentistasi! <3 Et tiedäkään, kuinka se lämmittää mieltäni!